Giriş Kayıt
Ryan Donoghue

Ryan Donoghue


Görsel Efekt, Animasyon, Sanat Bölümü

Ryan Donoghue, görsel efekt, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Çeşitli 5.0 809

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.8 99,862

Dehşet Kapanı
2012 Korku Görsel Efekt 7.0 328,341

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Animasyon 4.4 27,149
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 27,897

Ayı Yogi
2010 Animasyon Sanat Bölümü 4.6 18,560

Zor Baba 3
2010 Komedi Görsel Efekt 5.5 96,862

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt
Animasyon
5.4 19,042

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 154,822
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 382,401

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 164,459

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 277,168

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 33,657

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 330,065
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 80,192
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 69,931

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 40,767

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 43,927

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 302,385
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 38,257

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Görsel Efekt 5.1 51,801
1999 Animasyon Animasyon 8.5 188,481
Dizi Altyazıları
Vikings (6,232) Supernatural (2,758) Titans (2,630) The Flash (2,214) Arrow (1,842) Doctor Who (1,521) The Gifted (1,376) Outlander (1,325) The Big Bang Theory (1,223) La Casa de Papel (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018