Giriş Kayıt
Ryan Donoghue

Ryan Donoghue


Görsel Efekt, Animasyon, Sanat Bölümü

Ryan Donoghue, görsel efekt, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Çeşitli 5.0 782

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.8 99,288

Dehşet Kapanı
2012 Korku Görsel Efekt 7.0 324,783

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Animasyon 4.4 26,895
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 27,719

Ayı Yogi
2010 Animasyon Sanat Bölümü 4.6 18,440

Zor Baba 3
2010 Komedi Görsel Efekt 5.5 96,323

Evimde Uzaylı Var
2009 Macera Görsel Efekt
Animasyon
5.4 18,903

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 5.9 153,270
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 379,680

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 163,668

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 274,503

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 33,294

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 327,412
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 79,725
2004 Komedi Görsel Efekt 5.0 69,351

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 40,297

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 43,488

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 299,933
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 38,074

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Görsel Efekt 5.1 51,529
1999 Animasyon Animasyon 8.5 186,772
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018