Giriş Kayıt
Natalino Balasso

Natalino Balasso (58)


Oyuncu

Natalino Balasso, 02 Aralık 1960 Porto Tolle, Veneto, İtalya doğumlu oyuncu.

Mutlu Lazzaro (2018), (2007) Non pensarci (2007), (2007) La giusta distanza (2007), (2009) Generazione mille euro (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1960
Doğum Yeri: Porto Tolle, Veneto, İtalya
Takma İsmi: Anatolj Balasz
Burcu: Yay
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlu Lazzaro
2018 58 Dram Oyuncu 7.7 4,201
2013 53 Komedi Oyuncu 6.3 568
2010 50 Komedi Oyuncu 6.2 603
2009 Oyuncu 6.7 50
2009 49 Komedi Oyuncu 6.2 841
2007 47 Dram Oyuncu 7.0 768
2007 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,040
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019