Giriş Kayıt
Jon Rolph

Jon Rolph


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Jon Rolph, yapımcı, senarist, yönetmen.

Chewing Gum (2015), Count Arthur Strong (2013), (2007) Outnumbered (2007), (1988) Rab C. Nesbitt (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.7 5,155
2013 Komedi Yapımcı 7.5 617
2012 Komedi 5.9 2,794
2011 Komedi Yapımcı 6.1 180
2009 Komedi Yapımcı 6.5 130
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.2 61
2007 Komedi Yapımcı 8.1 7,891
2003 Belgesel Yapımcı 8.1 128
1988 Komedi Yapımcı 7.6 1,060
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019