Giriş Kayıt
Dave Metzger

Dave Metzger


Müzisyen, Müzisyen

Dave Metzger, müzisyen, müzisyen.

Yakın Tehdit (2001), Cennete Dönüş (1998), Büyük Yem (2000), Atlantis: Milo’nun Dönüşü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Metzger
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Müzik    

Karlar Ülkesi: Olaf'ın Macerası
2017 Animasyon Müzik 5.3 9,095
2017 Animasyon Müzik 6.1 5,211
2016 Animasyon Müzik 7.6 227,194

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 49,489

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 507,184

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 Animasyon Müzik 6.9 11,922

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Müzik 6.0 15,361

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Müzik 7.8 280,485

Muppets Aranıyor
2014 Macera Müzik 6.4 29,157
2014 Animasyon Müzik 6.3 72,676

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Müzik 7.5 520,113

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Müzik 6.7 212,912

Uçaklar
2013 Animasyon Müzik 5.7 40,061

Çatı Katı
2013 Dram Müzik 5.6 4,708
2013 Macera Müzik 4.9 1,506

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Müzik 7.7 347,570

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Müzik 5.5 216,011

İmparator
2012 Savaş Müzik 6.5 12,403

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Müzik 6.6 176,740
2012 Aksiyon Müzik 7.0 20

Yenilmezler
2012 Aksiyon Müzik 8.1 1,189,550

Kuzgun
2012 Suç Müzik 6.4 79,740

Korsanlar
2012 Animasyon Müzik 6.7 42,111

Loraks
2012 Animasyon Müzik 6.4 90,569

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Müzik 5.9 38,599

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Müzik 6.9 673,710
2011 Animasyon Müzik 7.2 230,310

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Müzik 7.7 612,843
2011 Animasyon Müzik 7.2 19,735
2011 Animasyon Müzik 6.9 192,548

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Müzik 5.4 19,899

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Müzik 6.2 38,857

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Müzik 6.3 170,369

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Müzik 8.1 615,035
2009 Dram Müzik 6.7 2,532
2009 Aksiyon Müzik 8.8 19,241

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Müzik 5.8 191,444

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Müzik 7.0 205,354

Hayal Et
2009 Komedi Müzik 5.6 12,509

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Müzik 6.0 161,885
2008 Animasyon Müzik 6.8 175,326
2008 Animasyon Müzik 7.6 383,752
2008 Aksiyon Müzik 6.4 414,252

Horton
2008 Animasyon Müzik 6.8 121,817
2008 Macera Müzik 6.1 4,368

Kalbini Dinle
2007 Dram Müzik 7.5 99,298

Tetikçi
2007 Aksiyon Müzik 7.2 292,879

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Müzik 6.5 39,607

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 12,561

Tarzan 2
2005 Animasyon Müzik
Müzik
5.6 8,344

Tutku Çemberi
2005 Dram Müzik 6.1 4,620

Aslan Kral 3
2004 Animasyon Müzik 6.6 32,527

Perili Köşk
2003 Komedi Müzik 5.0 38,363

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Müzik 6.8 87,171

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Müzik 6.6 207,413

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 Macera Müzik 5.1 7,099

Tarzan Ve Jane
2002 Animasyon Müzik 5.4 4,926

Yakın Tehdit
2001 Suç Müzik 5.6 23,350

İlk Gün
2001 Suç Müzik 7.7 358,486

Büyük Yem
2000 Aksiyon Müzik 5.8 10,097
1999 Animasyon Müzik 7.3 183,886
1998 Aksiyon Müzik 6.7 372,420

Cennete Dönüş
1998 Dram Müzik 6.9 12,924
1998 Western Müzik 7.7 1,372

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Müzik 3.8 70,000
1992 Komedi Müzik 5.3 9,683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019