Giriş Kayıt
René Zeuner

René Zeuner


Kameraman, Yapımcı

René Zeuner, kameraman, yapımcı.

Ulu Manitu (2001), (2013) Kitap Hırsızı (2013), (2009) Aşkın Son Mevsimi (2009), (2011) Karanlıkta Kalanlar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 4.8 14

Kitap Hırsızı
2013 Dram Taşıma Bölümü 7.6 117,816

Karanlıkta Kalanlar
2011 Dram Taşıma Bölümü 7.3 9,250

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 16,819
2008 Dram Kameraman
0
6.3 231

Ulu Manitu
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 15,904
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019