Giriş Kayıt
Nicolas Aithadi

Nicolas Aithadi (47)


Görsel Efekt, Oyuncu

Nicolas Aithadi, 23 Nisan 1972 St Denis, Fransa doğumlu görsel efekt, oyuncu.

Truva (2004), Charlie'nin Çikolata Fabrikası (2005), Büyük İskender (2004), Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1972
Doğum Yeri: St Denis, Fransa
Diğer Bir İsmi: Aithadi Nicolas
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 45 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 105,058
2016 44 Animasyon Görsel Efekt 5.7 13,350
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,565

Yedinci Oğul
2014 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,180

Galaksinin Koruyucuları
2014 42 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 928,506
2013 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 134,644

X-Men: Birinci Sınıf
2011 39 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 603,349

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 38 Macera Görsel Efekt 7.7 420,754

Harry Potter ve Melez Prens
2009 37 Macera Görsel Efekt 7.6 414,331

M.Ö. 10.000
2008 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 119,443

Elizabeth: Altın Çağ
2007 35 Biyografi Görsel Efekt 6.9 61,703

X-Men: Son Direniş
2006 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,492

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 33 Macera Görsel Efekt 7.7 484,493

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 33 Macera Görsel Efekt 6.6 386,628

Büyük İskender
2004 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 153,858

Sahne Güzeli
2004 32 Dram Görsel Efekt 7.2 9,517

Truva
2004 32 Dram Görsel Efekt 7.2 448,690
2004 32 Dram Görsel Efekt 6.5 271

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 31 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 121,136

Madalyon
2003 31 Komedi Görsel Efekt 5.2 35,985

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 30 Macera Görsel Efekt 6.6 44,351
2002 30 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 661
2001 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 19,988
2001 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 34,238
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019