Giriş Kayıt
Tim Grimes

Tim Grimes


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Tim Grimes, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu.

Şampiyon (2008), You Were Never Really Here (2017), Kod 999 (2016), Son Gece (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy M. Grimes | Timothy Grimes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 66,400
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.6 24,913
2016 Suç Yapım Tasarımcısı 8.2 9,829

Kod 999
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 59,209
2015 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 18,741
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 5,100

Son Gece
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 44,393

Şantaj
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 5.4 38,494
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 7.9 9,713

Romantikler
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 10,997

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Yapım Tasarımcısı 4.3 11,935

Şeytan Evi
2009 Korku 6.4 36,312

Şampiyon
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 275,705

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.1 14,940

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 363,406
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 182
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 5,671

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.1 58,765

Tutku
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 14,498

Gitme
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 69,736

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 294,379

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 383,643

Son Günler
2005 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.8 20,567

Doğum
2004 Dram Sanat Bölümü 6.1 32,683

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.2 146,749

Yok Ya!
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.4 28,036
2003 Aksiyon Oyuncu 7.1 647

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Sanat Bölümü 6.5 7,896
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.0 30,761
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.4 16,227

Katil Asansör
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 3,680

Soprano Ailesi
1999 Suç Sanat Bölümü 9.2 246,332

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Çeşitli 6.0 16,608
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019