Giriş Kayıt
Tezmon Williams

Tezmon Williams


Yapımcı

Tezmon Williams, New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı.

American Dreams (2002), (2006) Hannah Montana (2006), (2008) Little Britain USA (2008), (2011) Criminal Minds: Suspect Behavior (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Tezmon O. Wiliams | Tezmon O. Williams
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 6.1 1,543
2011 Komedi Yapımcı 5.6 12,109
2011 Suç Çeşitli 6.4 4,519
2011 Komedi Çeşitli 6.8 2,519
2008 Komedi Çeşitli 7.6 5,532
2007 Aksiyon Çeşitli 8.2 120,168
2006 Komedi Çeşitli 5.0 33,459
2002 Dram Çeşitli 7.5 2,711
2001 Komedi Çeşitli 8.4 222,761

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Çeşitli 8.0 108,047
1998 Komedi Çeşitli 8.1 139,119
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019