Giriş Kayıt
Chad Hodge

Chad Hodge


Senarist, Yapımcı

Chad Hodge, senarist, yapımcı.

Wayward Pines (2015), Karanlık Zihinler (2018), Good Behavior (2016), The Playboy Club (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Senarist 5.7 18,341
2017 Müzikal Senarist 7.1 119
2016 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 8,308
2015 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 48,062
2011 Suç Senarist
Yapımcı
6.6 4,700
2004 Komedi Senarist 6.2 1,468
2003 Macera Senarist 7.5 14,073
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019