Giriş Kayıt
Fran Araujo

Fran Araujo


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Fran Araujo, senarist, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Francisco Araujo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Senarist 7.3 156
2018 Dram Yapımcı 7.7 472
2018 Dram Yapımcı 7.7 375
2018 Dram Yapımcı 6.8 124
2018 Romantik Yapımcı 6.8 237
2018 Komedi Yapımcı 7.4 570
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.3 1,021
2016 Dram Senarist 6.5 1,104
2014 Romantik Senarist 6.7 2,322
2013 Macera Senarist
Yönetmen
6.7 68
2013 Komedi Çeşitli 4.4 225

Picasso Çetesi
2012 Komedi Çeşitli 5.3 238
2010 Aksiyon Senarist 6.2 41
1998 Aksiyon Senarist 5.7 246
1991 News Oyuncu 6.6 201
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019