Giriş Kayıt
Fran Araujo

Fran Araujo


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Fran Araujo, senarist, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Francisco Araujo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Senarist 6.8 43
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.3 934
2016 Dram Senarist 6.5 1,026
2014 Romantik Senarist 6.7 2,267
2013 Macera Senarist
Yönetmen
6.8 66
2013 Komedi Çeşitli 4.4 223

Picasso Çetesi
2012 Komedi Çeşitli 5.3 236
1998 Aksiyon Senarist 5.7 238
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018