Giriş Kayıt
Esther Jiménez

Esther Jiménez


Yapımcı

Esther Jiménez, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Yapımcı 7.7 70
2007 Komedi Yapımcı 7.4 2,597

Kötü Eğitim
2004 Suç Çeşitli 7.5 51,625
2003 Yapımcı 7.4 3,033
1999 Komedi Yapımcı 7.2 10
1999 Yapımcı 6.0 274
1999 Komedi Yapımcı 7.2 1,157
1998 Aksiyon Yapımcı 5.7 262
1997 Yapımcı 5.0 46
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019