Giriş Kayıt
Jon Eyez

Jon Eyez


Oyuncu

Jon Eyez, oyuncu.

Monsterwolf (2010), (2012) Tetikçiler (2012), (2014) Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014), (2015) Sert Ol (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jon 'JT' Eyes | John Eyez | Jon C. Thomas | Jon Th
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.0 98,264

Kod 999
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 58,194

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 107,436

Fokus
2015 Komedi Oyuncu 6.6 186,348
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 838

13 Günah
2014 Korku Oyuncu 6.3 28,604

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 381,164
2014 Komedi Oyuncu 6.0 207
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 103,160
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 73,518
2013 Gerilim Oyuncu 4.2 399

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 40,719

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,168,062

Tetikçiler
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 488,880
2012 Komedi Oyuncu 5.1 2,002

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Oyuncu 5.2 5,327

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Oyuncu 5.7 17,045

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Oyuncu 5.1 13,976
2010 Komedi Oyuncu 5.3 2,261
2010 Fantastik Oyuncu 3.7 863

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.4 762,984
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,249
2010 Suç Oyuncu 5.5 11,088

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Oyuncu 6.6 86,038

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,256

Anlaşma
2008 Dram Oyuncu 5.4 4,217
2007 Dram Oyuncu 5.3 128

Karambol
2005 Suç Oyuncu 5.3 1,121

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Çeşitli 7.3 7,630
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018