Giriş Kayıt
Jon Eyez

Jon Eyez


Oyuncu

Jon Eyez, oyuncu.

(2012) Tetikçiler (2012), (2014) Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014), (2015) Sert Ol (2015), (2013) Parker (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jon 'JT' Eyes | John Eyez | Jon C. Thomas | Jon Th
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.0 95,046

Kod 999
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 57,619

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 106,435

Fokus
2015 Komedi Oyuncu 6.6 184,704
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 825

13 Günah
2014 Korku Oyuncu 6.3 28,296

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 378,876
2014 Komedi Oyuncu 6.0 205
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 102,419
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 72,846
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 351

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 40,525

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,156,017

Tetikçiler
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 485,197
2012 Komedi Oyuncu 5.1 1,871

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Oyuncu 5.2 5,263

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Oyuncu 5.7 16,928

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Oyuncu 5.1 13,412
2010 Komedi Oyuncu 5.3 2,087
2010 Fantastik Oyuncu    

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.4 754,441
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,170
2010 Suç Oyuncu 5.5 11,010

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Oyuncu 6.6 85,623

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,089

Anlaşma
2008 Dram Oyuncu 5.4 4,209
2007 Dram Oyuncu    

Karambol
2005 Suç Oyuncu 5.3 1,116

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Çeşitli 7.3 7,590
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018