Giriş Kayıt
Jeremy Howdin

Jeremy Howdin


Görsel Efekt

Jeremy Howdin, görsel efekt.

(2006) Denizden Gelen Kız (2006), (2004) Farscape: The Peacekeeper Wars (2004), (2002) The Crocodile Hunter: Collision Course (2002), (2011) Lego Star Wars: The Padawan Menace (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 1,317

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 112,836

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 155,347

Denizden Gelen Kız
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 35,160
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 13,745
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 6,105
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019