Giriş Kayıt
Theron Alford

Theron Alford


Editör, Senarist

Theron Alford, editör, senarist.

Komşu Kızı (2004), Kevin Hakkında Konuşmalıyız (2011), Brooklyn'in Kralı (2009), Çılgın Aile (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Theron T. Alford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

New York'a Hoşgeldiniz
2014 Dram Çeşitli 5.4 3,222
2014 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,905

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Çeşitli 7.3 553,644
2013 Dram Senarist    
2012 Suç Çeşitli 7.9 93,824

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 Suç Çeşitli 7.5 123,745
2010 Komedi Çeşitli 7.9 14,363

Çılgın Aile
2009 Komedi Çeşitli 7.4 29,321

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Çeşitli 6.7 58,061
2008 Komedi Çeşitli 8.1 365

Komşu Kızı
2004 Komedi Çeşitli 6.7 190,737

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Editorial Department 7.3 7,804

Mucize
1996 Dram Editorial Department 6.4 71,012
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019