Giriş Kayıt
Kevin Alejandro

Kevin Alejandro (42)


Oyuncu

Kevin Michael Alejandro, 07 Nisan 1976 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Lucifer (2015), The Returned (2015), Golden Boy (2013), Cassadaga (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Michael Alejandro
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1976
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.82 m
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.2 122,733
2015 39 Dram Oyuncu 5.9 1,701
2015 Dram Oyuncu 7.1 10,605

Medealar
2013 37 Dram Oyuncu 6.3 324
2013 Dram Oyuncu 7.3 3,608

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 364,133
2011 35 Dram Oyuncu 5.2 416
2011 35 Korku Oyuncu 5.3 3,031
2011 35 Aksiyon Oyuncu 4.5 641

Şeytanın İni
2011 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 58,313
2010 Komedi Oyuncu 8.2 27,272

Sınırı Geçmek
2009 33 Dram Oyuncu 6.8 21,342
2009 Suç Oyuncu 8.4 23,147
2009 33 Korku Oyuncu 2.6 704
2009 33 Komedi Oyuncu 5.7 1,794
2008 Dram Oyuncu 7.9 215,778

Vahşi Doğa
2008 32 Komedi Oyuncu 5.3 19,827

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 221,958
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,647
2006 Suç Oyuncu 7.1 10,637
2006 Komedi Oyuncu 6.6 36,936
2005 Suç Oyuncu 8.1 5,554
2005 Komedi Oyuncu 8.0 95,110
2005 29 Dram Oyuncu 7.0 268,225
2005 Dram Oyuncu 7.6 199,063
2003 27 Gerilim Oyuncu 5.6 331
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 160,566

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,036
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018