Giriş Kayıt
Tuba Ünsal

Tuba Ünsal (36)


Oyuncu

Tuba Ünsal, 07 Aralık 1981 Denizli, Türkiye doğumlu oyuncu.

Çakallarla Dans (2010), Çılgın Dersane (2007), Beni unutma (2011), Plajda (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1981
Doğum Yeri: Denizli, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tuba Unsal | Tugba Unsal | Tugba Ünsal
Burcu: Yay
5.8 (9 Oy)
  • Currently 115.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Dram Oyuncu 5.8 393
2016 35 Dram Oyuncu 5.3 515
2014 Komedi Oyuncu 5.8 26
2011 30 Dram Oyuncu 6.2 773
2010 29 Komedi Oyuncu 5.6 5,244

Suluboya
2009 28 Animasyon Oyuncu 6.5 129
2009 Dram Oyuncu 5.9 130

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika
2009 28 Aksiyon Oyuncu 2.8 799
2008 27 Dram Oyuncu 4.7 275
2008 27 Komedi Oyuncu 2.8 1,331
2008 27 Macera Oyuncu 3.1 471
2007 26 Komedi Oyuncu 2.0 3,323
2007 Komedi Oyuncu 5.1 10
2006 25 Komedi Oyuncu 5.0 11
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.0 7
2003 22 Komedi Oyuncu 6.5 11,428
2002 21 Aksiyon Oyuncu 4.6 307
2002 21 Aksiyon Oyuncu 1.9 632
2002 21 Macera Oyuncu 6.0 51
2000 Oyuncu 2.3 15
2000 Komedi Oyuncu 6.5 13
1997 Dram Oyuncu 6.5 273
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,253) The Sinner (2,026) La Casa de Papel (1,343) Castle Rock (1,341) Shameless (1,289) A Discovery of Witches (1,254) Suits (1,204) Bodyguard (1,181) The 100 (1,175) Fear the Walking Dead (917)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018