Giriş Kayıt
Okan Yalabık

Okan Yalabık (40)


Oyuncu

Okan Yalabık, 12 Aralık 1978 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Hakan: Muhafız (2018), Hatırla Sevgili (2006), Güz Sancısı (2009), Tereddüt (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1978
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yay
8.5 (33 Oy)
  • Currently 169/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hakan: Muhafız
2018 Aksiyon Oyuncu 7.7 19,104
2017 Suç Oyuncu 8.9 6,101
2016 38 Dram Oyuncu 6.4 1,367
2016 38 Dram Oyuncu 7.5 1,812
2016 38 Animasyon Oyuncu 7.3 5,857
2016 38 Belgesel Oyuncu 6.9 17
2016 Dram Oyuncu 7.9 2,964
2015 Dram Oyuncu 5.8 138
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 14,069
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,070
2010 32 Suç Oyuncu 7.5 26,192
2010 32 Dram Oyuncu 5.4 72
2009 31 Dram Oyuncu 6.2 2,068
2009 Dram Oyuncu 6.1 135
2007 29 Dram Oyuncu 6.7 1,273
2006 28 Komedi Oyuncu 6.8 1,145
2006 Dram Oyuncu 7.7 2,456
2006 28 Suç Oyuncu 6.3 481
2005 27 Dram Oyuncu 6.4 377
2005 27 Komedi Oyuncu 6.6 21
2005 Komedi Oyuncu 5.9 91
2004 26 Korku Oyuncu 2.9 3,466
2004 Komedi Oyuncu 8.4 12,811
2003 Komedi Oyuncu 6.0 201
2003 Macera Oyuncu 6.6 30
2003 Oyuncu    
2002 24 Aksiyon Oyuncu 4.6 316
2002 24 Dram Oyuncu 6.3 289
2002 Dram Oyuncu 7.1 14
2002 Oyuncu 3.3 11
2001 Komedi Oyuncu 4.4 608
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019