Giriş Kayıt
Chae-yeon Kim

Chae-yeon Kim (39)


Oyuncu

Chae-yeon Kim, 11 Eylül 1979 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Şeytanı Gördüm (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1979
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanı Gördüm
2010 31 Suç Oyuncu 7.8 91,938
2003 24 Romantik Komedi Oyuncu    
2002 23 Komedi Oyuncu 6.3 180

Say Yes
2001 22 Suç Oyuncu 5.7 437
2001 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019