Giriş Kayıt
Arn Campero

Arn Campero


Görsel Efekt, Editör

Arn Campero, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Görsel Efekt 8.1 29
2004 Belgesel Çeşitli 7.9 327
2004 Belgesel Görsel Efekt 7.8 2,326
2004 Belgesel Editör 5.2 174

Charlie Chaplin'in Yaşamı Ve Sanatı
2003 Belgesel Görsel Efekt 8.0 1,259

Ölüme Koşanlar
1980 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 17,114
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018