Giriş Kayıt
Arn Campero

Arn Campero


Görsel Efekt, Editör

Arn Campero, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Görsel Efekt 8.1 29
2004 Belgesel Çeşitli 8.0 324
2004 Belgesel Görsel Efekt 7.8 2,307
2004 Belgesel Editör 5.2 172

Charlie Chaplin'in Yaşamı Ve Sanatı
2003 Belgesel Görsel Efekt 8.0 1,254

Ölüme Koşanlar
1980 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 17,028
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018