Giriş Kayıt
Tracy J. Brown

Tracy J. Brown


Yapımcı, Senarist

Tracy J. Brown, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Tracy Brown
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 7.7 10
2009 Belgesel Yapımcı 7.2 444
2000 Animasyon Senarist 5.9 5,242
2000 Aksiyon 2.5 383
1990 Dram Çeşitli 6.5 823
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019