Giriş Kayıt
Rodney Becker

Rodney Becker


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Rodney Becker, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu.

Bernie'nin Suçu Ne? (2011), Everybody Wants Some!! (2016), Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014), Parkland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 45,234
2015 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 4,582

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 27,027

Çocukluk
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.9 306,065
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 13,363
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 178

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 52,245
2007 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 5.1 808

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 97,555
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 296

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 98,445

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 198,528
2003 Dram Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.0 131
Film Altyazıları
Upgrade (7,327) Deadpool 2 (6,826) Avengers: Infinity War (3,584) Skyscraper (3,269) Tag (2,901) Adrift (2,482) Down a Dark Hall (2,058) Hereditary (1,241) The Endless (1,160) Ah-ga-ssi (933)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018