Giriş Kayıt
Woo-jae Choi

Woo-jae Choi


Oyuncu

Woo-jae Choi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    

Telefon
2002 Dram Oyuncu 6.2 4,600
2000 Romantik Oyuncu 6.1 141
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018