Giriş Kayıt
Miika Soini

Miika Soini


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Senarist, Sanat Bölümü

Miika Soini, Rusko, Finlandiya doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, senarist, sanat bölümü.

Doğum Yeri: Rusko, Finlandiya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.9 279

Mısır Prensesi
2013 Dram Oyuncu 6.0 155

Kuzeye Giden Yol
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,818

Erkek Kardeşler
2011 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 150
2008 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 209
2007 Biyografi Oyuncu 6.7 323

Siz Yaşayanlar
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,597
2006 Aile Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.6 123
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019