Giriş Kayıt
Tatiana Saphir

Tatiana Saphir


Oyuncu

Tatiana Saphir, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.9 43
2005 Suç Oyuncu 8.2 368

Aura...
2005 Suç Oyuncu 7.2 12,343
2003 Suç Oyuncu 7.2 67

Aniden
2002 Komedi Oyuncu 6.4 783
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019