Giriş Kayıt
Rahnuma Panthaky

Rahnuma Panthaky


Oyuncu

Rahnuma Panthaky, oyuncu.

Genç Kurt (2011) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 116,302
2011 Dram Oyuncu 7.5 23,422
2009 Komedi Oyuncu 8.4 314,827
2007 Dram Oyuncu 5.8 212
2006 Dram Oyuncu 7.9 2,160
2001 Dram Oyuncu 7.4 10,210
1987 Dram Oyuncu 8.2 2,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019