Giriş Kayıt
Tory Mercer

Tory Mercer


Görsel Efekt

Tory Mercer, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 116,564

Sükût
2016 Macera Görsel Efekt 7.2 84,050

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 109,950

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.1 131,833

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 223,677

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 563,478

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 612,432

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.8 9,199

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 486,160

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 129,134

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 191,461

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 440,944

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 207,697

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 324,908

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,163,209

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 425,262

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 194,852
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 214,216

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 644,115
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,186

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 363,006

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 554,580

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 185,445

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 389,842

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 80,904
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 566,917

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 552,829

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 608,958

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 337,679

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 484,348

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 634,555
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 227,764
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 73,611
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 61,189

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 57,178

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 106,153

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 957,381

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 310,659

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 569,641

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Görsel Efekt 3.7 30,215
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 8,352
1999 Suç Görsel Efekt 6.1 910

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Görsel Efekt 8.0 266,892
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019