Giriş Kayıt
Scott Clausen

Scott Clausen (45)


Müzisyen, Müzisyen

Scott Clausen, 08 Mayıs 1974 Hollywood, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Drake & Josh (2004), Better Off Ted (2009), What I Like About You (2002), Sonny'nin Yıldızı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Scotty Clausen
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 3.8 1,465
2016 Animasyon Müzik 6.2 263
2015 41 Macera Müzik 5.2 331
2014 Komedi Müzik 5.2 1,446
2013 39 Aksiyon Müzik 4.8 918
2013 Komedi Müzik 6.3 2,041
2013 39 Komedi Müzik    
2011 Komedi Müzik 4.7 1,988

Sonny'nin Yıldızı
2009 Komedi Müzik 6.2 9,512
2009 Aksiyon Müzik 6.4 2,376
2009 Komedi Müzik 8.2 23,515
2008 34 Kısa Metraj Müzik 7.4 26

Bebek Bakıcıları
2008 34 Kısa Metraj Müzik 7.3 444
2007 Dram Müzik 7.5 61

Cory Beyaz Saray’da
2007 Komedi Müzik 5.1 6,239

El Charro’nun Laneti
2005 31 Korku Müzik 3.0 854
2004 Aksiyon Müzik 4.6 292
2004 Komedi Müzik
Müzik
8.1 277
2004 Komedi Müzik 7.7 31,874
2004 Komedi Müzik 7.0 268

Canlı Bomba
2002 28 Aksiyon Müzik 3.4 899
2002 Komedi Müzik 7.1 2,968
2002 Komedi Müzik 6.7 11,864

Balon çocuk
2001 27 Macera Müzik 5.6 28,487
2001 Komedi Müzik 6.5 12,200

Jim'e Göre
2001 Komedi Müzik 6.4 32,292
1999 25 Müzik 3.4 22

Will & Grace 1
1998 Komedi Müzik 7.3 47,301
1995 Komedi Müzik 6.2 3,010

Simpsonlar
1989 Animasyon Müzik 8.7 334,100
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,052) Swamp Thing (1,681) Black Mirror (1,634) The Big Bang Theory (1,606) Shingeki no kyojin (1,529) The 100 (1,419) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,273) Vikings (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019