Giriş Kayıt
Jeffrey Allard

Jeffrey Allard


Yapımcı

Jeffrey Allard, yapımcı.

Teksas Katliamı (2003), Teksas Katliamı: Başlangıç (2006), Ping Pong Summer (2014), The Night Watchmen (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı 4.9 740
2018 Komedi Yapımcı 5.7 508
2017 Komedi Yapımcı 5.4 1,727
2016 Dram Yapımcı 6.7 32
2014 Komedi Yapımcı 5.4 2,553
2014 Dram Yapımcı    
2013 Dram Yapımcı 5.2 976
2013 Gerilim Yapımcı 4.3 1,126
2010 Komedi 6.9 44
2010 Korku Yapımcı 4.8 1,663
2009 Korku Yapımcı 3.2 895
2008 Korku Yapımcı 4.1 383

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapımcı 5.9 64,433

Teksas Katliamı
2003 Korku Yapımcı 6.2 123,427
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019