Giriş Kayıt
Chuck Klein

Chuck Klein


Sanat Bölümü, Yönetmen, Senarist

Charles Alan Klein, sanat bölümü, yönetmen, senarist.

Gerçek İsmi: Charles Alan Klein
Diğer Bir İsmi: Charles Klein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 16,031

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 2,973
2009 Animasyon Yönetmen 5.6 36,689
2004 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 1,434

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 16,460
2004 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 6,703
2003 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 7,768
2002 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 351

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
8.1 73,621

Aile Reisi
1998 Animasyon Yönetmen 8.2 283,665
1998 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 16,700
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 18,178
1997 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 5,067
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019