Giriş Kayıt
Siddharth

Siddharth


Kostümcü, Oyuncu

Siddharth, kostümcü, oyuncu.

Aankhen (1993), (1994) Hum Aapke Hain Koun...! (1994), (1989) Maine Pyar Kiya (1989), (2003) Talaash: The Hunt Begins... (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sidarth | Siddarth | Siddhartha | Siddhart | Sidha
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Çeşitli 5.0 1,249
2000 Kostüm Bölümü 4.4 190
2000 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 1,382

We Stand United
1999 Müzikal Çeşitli 6.2 5,505
1999 Dram Kostüm Bölümü 3.7 148
1998 Aile Kostüm Bölümü 5.9 1,999
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 7,266
1996 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 273
1995 Dram Kostüm Bölümü
Çeşitli
6.1 146
1994 Komedi Çeşitli 7.6 16,171
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 717
1993 Komedi Çeşitli 6.8 1,500
1993 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,474
1991 Romantik Çeşitli 5.0 29
1990 Aksiyon Çeşitli 5.5 75
1989 Aile Çeşitli 7.4 9,274
1989 Çeşitli 5.9 32
1979 Komedi Oyuncu 8.6 14,574
1977 Aksiyon Oyuncu 5.9 18
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018