Giriş Kayıt
Dan Adams

Dan Adams


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Dan Adams, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Yapım Tasarımcısı 5.7 1,164
2008 Korku Sanat Yönetmeni 5.3 2,193
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 61
2006 Korku Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
4.5 1,139
2002 Dram Sanat Yönetmeni 5.3 301

Drakula 2000
2000 Korku Sanat Bölümü 4.9 30,424
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019