Giriş Kayıt
Nina Bradley

Nina Bradley


Editör

Nina Bradley, editör.

Driving Lessons (2006), Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında (2009), Hawking (2004), Einstein and Eddington (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Editorial Department 7.3 6,439
2008 Biyografi Editorial Department 7.4 5,198

Kimse Var Mı?
2008 Dram Editorial Department 6.8 4,361

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Editorial Department 6.9 3,822
2006 Suç Editorial Department    
2006 Komedi Editorial Department 6.8 10,157

Aşk İksiri
2005 Dram Editorial Department 5.5 4,902

X Kişi
2005 Komedi Editorial Department 5.1 1,810
2004 Suç Editorial Department 7.3 244
2004 Biyografi Editorial Department 7.6 5,100
2002 Suç Editorial Department 7.6 647
2001 Komedi Editorial Department    
1996 Suç Editorial Department 7.8 4,029
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018