Giriş Kayıt
Nina Bradley

Nina Bradley


Editör

Nina Bradley, editör.

Driving Lessons (2006), Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında (2009), Hawking (2004), Einstein and Eddington (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Editorial Department 7.3 6,495
2008 Biyografi Editorial Department 7.4 5,251

Kimse Var Mı?
2008 Dram Editorial Department 6.8 4,371

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Editorial Department 6.9 3,842
2006 Suç Editorial Department 8.4 2,363
2006 Komedi Editorial Department 6.8 10,212

Aşk İksiri
2005 Dram Editorial Department 5.5 4,920

X Kişi
2005 Komedi Editorial Department 5.1 1,887
2004 Suç Editorial Department 7.3 252
2004 Biyografi Editorial Department 7.6 5,140
2002 Suç Editorial Department 7.6 654
2001 Komedi Editorial Department 6.5 907
1996 Suç Editorial Department 7.8 4,084
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018