Giriş Kayıt
Nina Bradley

Nina Bradley


Editör

Nina Bradley, editör.

Driving Lessons (2006), Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında (2009), Einstein and Eddington (2008), Hawking (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1983 Yılında
2009 Suç Editorial Department 7.3 6,128
2008 Biyografi Editorial Department 7.4 4,758

Kimse Var Mı?
2008 Dram Editorial Department 6.8 4,127

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Editorial Department 6.9 3,592
2006 Suç Editorial Department    
2006 Komedi Editorial Department 6.8 9,690

Aşk İksiri
2005 Dram Editorial Department 5.5 4,539

X Kişi
2005 Komedi Editorial Department 5.1 1,810
2004 Suç Editorial Department 7.6 138
2004 Biyografi Editorial Department 7.7 3,766
2002 Suç Editorial Department 6.4 504
2001 Komedi Editorial Department    
1996 Suç Editorial Department 7.8 3,976
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018