Giriş Kayıt
Joy Fernandes

Joy Fernandes


Oyuncu, Senarist

Joy Fernandes, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Senarist
Oyuncu
5.5 60
2009 Dram Oyuncu 2.9 513
2008 Komedi Oyuncu 7.8 5,212
2002 Romantik Oyuncu 5.3 402
1998 Komedi Oyuncu 6.8 529
1996 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018