Giriş Kayıt
Joy Fernandes

Joy Fernandes


Oyuncu, Senarist

Joy Fernandes, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Senarist
Oyuncu
5.5 60
2009 Dram Oyuncu 2.9 504
2008 Komedi Oyuncu 7.9 5,105
2002 Romantik Oyuncu 5.3 355
1998 Komedi Oyuncu 6.9 492
1996 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018