Giriş Kayıt
Ian N. Tomkins

Ian N. Tomkins


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Ian N. Tomkins, kameraman, görüntü yönetmeni.

Et rigtigt menneske (2001), Krøniken (2004), (1996) Pusher (1996), (2010) Borgen (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ian Thomkins | I N Tomkins | Ian Nicholas Tomkins 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Kameraman 5.4 64
2016 Suç Kameraman 7.5 2,463

Savaş
2015 Dram Kameraman 7.1 8,309
2014 Dram Kameraman 7.7 2,467

Tetikçi
2013 Suç Kameraman 5.5 1,266
2012 Suç Kameraman 7.2 2,257
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.2 2,192

Hiçbir Şey Tam Olarak Kötü Değildir
2010 Dram Kameraman 7.0 941
2010 Dram Kameraman 8.5 14,618
2009 Komedi Kameraman 3.8 1,249
2008 Suç Kameraman 7.3 959
2006 Dram Kameraman 6.0 299
2005 Aile Kameraman 5.3 208
2004 Aksiyon Kameraman 5.4 1,508
2004 Biyografi Kameraman 7.2 1,245

Bir Aşk Hikayesi
2001 Dram Kameraman 6.9 890
2001 Dram Kameraman 6.8 878
2000 Aksiyon Kameraman 8.2 2,722

Bank
2000 Dram Kameraman 7.6 3,679
1996 Suç Kameraman 7.4 30,851
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019