Giriş Kayıt
Remi Stengel

Remi Stengel


Sesler

Remi Stengel, sesler.

Mais Forte que o Mundo: A História de José Aldo (2016), Cehennem (1994), La belle verte (1996), Kral Dans Ediyor (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rémi Stengel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 4.3 61
2016 Aksiyon Sesler 7.1 1,655
2010 Belgesel Sesler 7.3 6
2009 Sesler 7.2 58

Rus Bebekler
2005 Komedi Sesler 7.0 18,442
2004 Komedi Sesler 5.8 509

Kral Dans Ediyor
2000 Dram Sesler 7.0 1,974

Hayat Treni
1998 Komedi Sesler 7.7 8,270
1996 Komedi Sesler 7.2 3,681

Cehennem
1994 Suç Sesler 7.2 3,732
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019