Giriş Kayıt
Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen (55)


Oyuncu

Anders Lund Madsen, 15 Ekim 1963 Copenhagen, Danimarka doğumlu oyuncu.

"Aftenshowet" (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ekim 1963
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Anders Madsen | Lille Madsen | Zirkus Nemo | De So
Takma İsmi: Brumle
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Melankoli
2011 48 Dram 7.1 149,166
2011 48 Komedi 5.7 2,126
2008 45 Animasyon Oyuncu 5.7 2,293
2003 40 Aile Oyuncu 6.1 295
1978 15 Dram Oyuncu 7.5 3,556
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018