Giriş Kayıt
Magdale Alves

Magdale Alves


Oyuncu

Recife, Pernambuco, Brazil, Recife, Pernambuco, Brezilya doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Recife, Pernambuco, Brazil
Doğum Yeri: Recife, Pernambuco, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çöplük
2014 Macera Oyuncu 7.2 18,696
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 839
2007 Dram Oyuncu 6.6 138

Bataklık Hayvanları
2006 Dram Oyuncu 6.3 906
2005 Dram Oyuncu 6.8 464

Mango Sarısı
2002 Dram Oyuncu 6.7 1,756
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019