Giriş Kayıt
Steven Stuhr

Steven Stuhr


Sesler

Steven Stuhr, sesler.

Amerikan Korku Hikayesi (2011), Satanic (2006), (2016) American Crime Story (2016), (2014) Bosch (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve M. Stuhr | Steve Stuhr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kökler
2016 Dram Sesler 7.8 4,027
2016 Biyografi Sesler 8.5 57,532
2014 Dram Sesler 8.4 28,020

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Sesler 8.1 232,186
2010 Suç Sesler 7.6 26,583
2009 Aksiyon Sesler    

Tıkanma
2008 Komedi Sesler 6.5 29,765
2008 Dram Sesler 7.9 214,919
2008 Suç Sesler 7.3 9,100
2007 Korku Sesler 4.9 3,107
2006 Korku Sesler 2.9 801

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Sesler 6.9 58,747
2005 Aksiyon Sesler 6.6 7,554
2005 Korku Sesler    
2005 Dram Sesler 6.8 2,961

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Sesler 5.5 49,629
2005 Suç Sesler 6.4 1,094
2004 Aksiyon Sesler 4.5 36,522

Nip/Tuck 1
2003 Dram Sesler 7.7 49,686
2003 Aksiyon Sesler 5.9 340
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018