Giriş Kayıt
Steven Stuhr

Steven Stuhr


Sesler

Steven Stuhr, sesler.

Amerikan Korku Hikayesi (2011), Satanic (2006), The Mangler Reborn (2005), (2016) American Crime Story (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve M. Stuhr | Steve Stuhr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kökler
2016 Dram Sesler 7.9 6,275
2016 Biyografi Sesler 8.5 59,811
2014 Dram Sesler 8.4 29,474

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Sesler 8.1 241,912
2010 Suç Sesler 7.6 26,935
2009 Aksiyon Sesler 4.8 4,093

Tıkanma
2008 Komedi Sesler 6.5 30,215
2008 Dram Sesler 7.9 216,496
2008 Suç Sesler 7.3 9,175
2007 Korku Sesler 4.8 3,157
2006 Korku Sesler 2.9 835

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Sesler 6.9 59,305
2005 Aksiyon Sesler 6.6 7,955
2005 Korku Sesler 3.0 935
2005 Dram Sesler 6.8 3,133

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Sesler 5.5 50,478
2005 Suç Sesler 6.2 1,248
2004 Aksiyon Sesler 4.5 37,149

Nip/Tuck 1
2003 Dram Sesler 7.7 50,033
2003 Aksiyon Sesler 5.9 364
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018