Giriş Kayıt
Steven Stuhr

Steven Stuhr


Sesler

Steven Stuhr, sesler.

Amerikan Korku Hikayesi (2011), Satanic (2006), The Mangler Reborn (2005), (2016) American Crime Story (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve M. Stuhr | Steve Stuhr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kökler
2016 Dram Sesler 7.9 6,195
2016 Biyografi Sesler 8.5 58,894
2014 Dram Sesler 8.4 28,833

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Sesler 8.1 237,001
2010 Suç Sesler 7.6 26,799
2009 Aksiyon Sesler    

Tıkanma
2008 Komedi Sesler 6.5 30,097
2008 Dram Sesler 7.9 215,763
2008 Suç Sesler 7.3 9,135
2007 Korku Sesler 4.9 3,107
2006 Korku Sesler 2.9 801

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Sesler 6.9 59,051
2005 Aksiyon Sesler 6.6 7,554
2005 Korku Sesler 3.0 930
2005 Dram Sesler 6.8 2,961

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Sesler 5.5 50,121
2005 Suç Sesler 6.4 1,094
2004 Aksiyon Sesler 4.5 36,855

Nip/Tuck 1
2003 Dram Sesler 7.7 49,861
2003 Aksiyon Sesler 5.9 340
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018