Giriş Kayıt
Tamlyn Wright

Tamlyn Wright


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Tamlyn Wright, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

The X Factor (2011), The 79th Annual Academy Awards (2007), The 75th Annual Academy Awards (2003), The 74th Annual Academy Awards (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Yapım Tasarımcısı 6.6 380
2014 Müzik Yapım Tasarımcısı 5.5 158
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 285
2011 Müzik Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
5.2 5,602
2011 Müzik Sanat Yönetmeni 5.1 226
2007 Sanat Yönetmeni 7.3 1,348

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 111,902
2003 Sanat Yönetmeni 6.3 932
2002 Aile Sanat Yönetmeni 5.6 988
2002 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 161
2001 Aile Sanat Yönetmeni 6.0 786
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 25,721
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019