Giriş Kayıt
Larissa Trüby

Larissa Trüby


Yapım Yöneticisi

Larissa Trüby, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral için Hologram
2016 Komedi Çeşitli 6.1 35,687
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 53,347
2014 Komedi Çeşitli 6.4 47,828

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 36,107

Bulut Atlası
2012 Dram Çeşitli 7.4 324,894
2010 Komedi Çeşitli 6.7 4,711

Uluslararası
2009 Aksiyon Çeşitli 6.5 86,498

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Çeşitli
Yapım Yöneticisi
7.3 67,757

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Çeşitli 7.5 218,333
2004 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 8.1 2,387

Cennet
2002 Suç Çeşitli 7.1 22,107
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019