Giriş Kayıt
Pierre Mazard

Pierre Mazard (49)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Pierre Mazard, 07 Mart 1970 doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni.

Angel of Death (2002), Meleğim (2004), (2012) Mutluluk Asla Yalnız Gelmez (2012), (2013) Vive la France (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1970
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Komedi Kameraman 4.1 227
2017 47 Komedi Kameraman 4.0 94
2016 46 Biyografi Kameraman 6.7 66,354
2016 46 Komedi Kameraman 4.3 1,067
2016 46 Komedi Kameraman 5.5 585
2016 46 Kameraman 4.9 144

Dedemle Bu Yaz
2014 44 Dram Kameraman 6.6 2,882
2014 Macera Kameraman 8.1 56,755
2014 44 Komedi Kameraman 5.2 1,161
2013 43 Komedi Kameraman 4.4 195
2013 43 Komedi Kameraman 5.8 3,404

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez
2012 42 Komedi Kameraman 6.5 4,562
2012 42 Komedi Kameraman 4.3 686
2012 42 Komedi Kameraman 5.2 637
2011 41 Komedi Kameraman 5.5 1,404
2010 40 Komedi Kameraman 6.1 2,434

Red Kit
2009 39 Macera Kameraman 4.7 3,616
2008 38 Aksiyon Kameraman 7.5 26,804

Ölümcül İçgüdü 1
2008 38 Aksiyon Kameraman 7.6 30,280

Direniş
2008 38 Aksiyon Kameraman 7.2 130,476

Babil M.S.
2008 38 Aksiyon Kameraman 5.6 90,023

Arkadaşım Tilki
2007 37 Macera Kameraman 7.0 3,541

Cehennem Telefonu
2007 37 Komedi Kameraman 5.0 1,630

Paris, Seni Seviyorum
2006 36 Komedi Kameraman 7.3 68,110

Meleğim
2004 34 Dram Kameraman 6.4 535
2004 34 Dram Kameraman 6.5 274
2002 32 Komedi Görüntü Yönetmeni    

Angel of Death
2002 32 Gerilim Kameraman 4.3 673
2001 31 Komedi Kameraman 6.5 1,644
2000 30 Gerilim Kameraman 5.0 345

Aşkın Büyüsü
1999 29 Biyografi Kameraman 6.5 1,547
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019