Giriş Kayıt
Phil Brennan

Phil Brennan


Görsel Efekt, Oyuncu

Phil Brennan, görsel efekt, oyuncu.

Sıkıysa Yakala (2002), Ticker (2002), Büyük Hazine (2004), 13. Gün (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Philip Brennan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Görsel Efekt    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 104,055

Hacker
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 47,271
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 387,323
2013 Oyuncu 7.4 2,976

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 253,643

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 140,362

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 313,702

13. Gün
2009 Korku Görsel Efekt 5.6 86,693

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Görsel Efekt 5.9 69,477

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 523,846

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 201,304

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 541,625

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 264,794
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 269,520

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 597,040
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 357,259

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Görsel Efekt 6.2 70,253

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 279,784

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 185,918

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Görsel Efekt 8.1 682,820
2002 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.6 4,221

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 456,593
2002 Komedi Görsel Efekt 3.3 19,909

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Görsel Efekt 7.7 330,251

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Görsel Efekt 7.6 246,941

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 198,104
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 286,622

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 65,609

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,556

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 67,646
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018