Giriş Kayıt
Phil Brennan

Phil Brennan


Görsel Efekt, Oyuncu

Phil Brennan, görsel efekt, oyuncu.

Sıkıysa Yakala (2002), Ticker (2002), Büyük Hazine (2004), 13. Gün (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Philip Brennan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Görsel Efekt    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 106,684

Hacker
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 47,651
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 391,531
2013 Oyuncu 7.4 2,998

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 255,422

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,494

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 315,899

13. Gün
2009 Korku Görsel Efekt 5.6 87,384

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Görsel Efekt 5.9 69,957

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 528,937

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 202,591

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 546,630

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 266,841
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 271,882

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 602,406
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 360,301

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Görsel Efekt 6.2 70,926

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 281,501

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 187,072

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Görsel Efekt 8.1 694,823
2002 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.6 4,237

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 461,215
2002 Komedi Görsel Efekt 3.3 20,147

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Görsel Efekt 7.7 333,401

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Görsel Efekt 7.6 248,590

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 199,253
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 288,682

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,134

Kritik Karar
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 45,927

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 68,103
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019