Giriş Kayıt
David Breckman

David Breckman


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

David Breckman, senarist, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
7.0 3,647
2017 Dram Senarist 5.5 499
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 435
2003 Komedi Senarist
Çeşitli
8.2 518
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Çeşitli
8.0 58,195
1975 Komedi Senarist 8.1 38,554
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019