Giriş Kayıt
Tiller Russell

Tiller Russell


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Tiller Russell, yapımcı, yönetmen, senarist.

The Seven Five (2014), Operation Odessa (2018), The Last Rites of Ransom Pride (2010), (2015) Dirty Weekend (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yönetmen 7.7 1,796

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Yapımcı 6.5 10,612
2015 Komedi Yapımcı 5.0 1,780
2014 Belgesel Yönetmen 7.6 4,724

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yapımcı 8.1 22,824
2012 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.9 30,822

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Yapımcı 6.8 53,931
2010 Macera Senarist
Yönetmen
4.3 790
2004 Belgesel Yapımcı 8.0 52
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019