Giriş Kayıt
Fabio Volo

Fabio Volo (46)


Oyuncu, Senarist

Fabio Bonetti, 24 Haziran 1972 Bergamo, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu, senarist.

Manuale d'amore 2 (Capitoli successivi) (2007), Benimle Evlenir Misin? (2002), Il giorno in più (2011), Siyah ve Beyaz (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fabio Bonetti
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1972
Doğum Yeri: Bergamo, Lombardy, İtalya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 41 Komedi Oyuncu 5.6 280
2011 39 Senarist
Oyuncu
6.1 662
2010 38 Komedi Oyuncu 6.1 377
2010 38 Komedi Oyuncu 5.4 375

Siyah ve Beyaz
2008 36 Komedi Oyuncu 5.7 520
2007 35 Komedi Oyuncu 5.6 1,828

İki Bazen Bir Eder
2006 34 Dram Oyuncu
Senarist
6.6 327
2003 Komedi Oyuncu 7.4 485

Benimle Evlenir Misin?
2002 30 Komedi Oyuncu 6.6 1,110
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019