Giriş Kayıt
Peter Tieryas

Peter Tieryas


Görsel Efekt

Peter Tieryas, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Peter Samuel Tieryas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Görsel Efekt 6.0 15,298
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 378,653

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 927,396

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 80,135

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 191,390

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.1 202,984

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 306,745

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 356,248

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 184,506
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,848

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 629,286

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 62,113
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 975
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 436
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019