Giriş Kayıt
Elisabete Piecho

Elisabete Piecho (61)


Oyuncu

Elisabete Piecho, 01 Ocak 1957 Portekiz doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1957
Doğum Yeri: Portekiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 58 Komedi Oyuncu 6.0 465
2015 58 Komedi Oyuncu 5.6 1,481
2013 56 Dram Oyuncu 6.1 115
2012 55 Komedi Oyuncu 6.4 85

Güney Ekspresi
2005 48 Dram Oyuncu 6.9 117

Ayıp Yatakta Olur
2002 45 Komedi Oyuncu 5.7 2,343
2001 44 Dram Oyuncu 6.7 147
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018