Giriş Kayıt
Elisabete Piecho

Elisabete Piecho (61)


Oyuncu

Elisabete Piecho, 01 Ocak 1957 Portekiz doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1957
Doğum Yeri: Portekiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 58 Komedi Oyuncu 6.0 474
2015 58 Komedi Oyuncu 5.6 1,496
2013 56 Dram Oyuncu 6.1 133
2012 55 Komedi Oyuncu 6.4 99

Güney Ekspresi
2005 48 Dram Oyuncu 6.9 122

Ayıp Yatakta Olur
2002 45 Komedi Oyuncu 5.7 2,559
2001 44 Dram Oyuncu 6.7 149
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018