Giriş Kayıt
Joseph Bishara

Joseph Bishara


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen, Dublör

Joseph Bishara, müzisyen, oyuncu, müzisyen, dublör.

Korku Seansı (2013), Ruhlar Bölgesi (2010), Korku Seansı 2 (2016), Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Bishara
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Müzik 6.5 88
2022 Dram Müzik 7.0 5,413
2021 Korku Müzik 4.6 344

Habis
2021 Suç Müzik 6.2 93,619

Şeytanın Mührü
2021 Dram Müzik 5.1 21,948

Korku Seansı 3: Katil Şeytan
2021 Korku Müzik 6.3 118,948
2020 Korku Müzik 5.3 7,013

Düşkapanı
2020 Korku Müzik
Oyuncu
3.7 1,551

Annabelle 3
2019 Korku Müzik 5.9 77,860
2019 Gizem Müzik 5.4 4,885

Lanetli Gözyaşları
2019 Korku Müzik 5.2 51,822
2019 Korku Müzik 5.9 27,040
2018 Belgesel Oyuncu
Müzik
8.1 2,348

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 Korku Oyuncu
Müzik
5.7 62,277

Bitmeyen Gece
2017 Korku Müzik 4.4 1,433

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 Korku Oyuncu 6.5 137,798

Hak Edenler
2016 Gerilim Müzik 5.1 2,107

Korku Seansı 2
2016 Korku Müzik
Oyuncu
7.3 275,697

Kapının Diğer Tarafı
2016 Korku Müzik 5.3 18,515
2016 Müzikal Müzik 6.6 859
2015 Korku Müzik 5.5 13,385

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Müzik
Oyuncu
6.1 107,099
2015 Korku Müzik 4.8 20,037
2014 Korku Dublör
Oyuncu
Müzik
5.4 162,544
2014 Korku Müzik 4.6 3,523
2014 Korku Müzik 4.2 17,739

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Müzik 6.5 173,974

Korku Seansı
2013 Korku Müzik
Oyuncu
7.5 515,382

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Müzik 6.3 76,966
2012 Belgesel Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Müzik 5.4 341
2012 Korku Müzik 6.0 4,462
2011 Korku Müzik 3.9 12,430

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Müzik
Oyuncu
6.8 313,428

İblislerin Gecesi
2009 Korku Müzik
Müzik
4.6 8,139
2008 Korku Müzik 5.0 7,041
2008 Komedi Müzik 6.4 25,449

Yer Altından Gelen
2007 Korku Müzik 4.0 3,803

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Müzik 5.4 9,796

Yaşam Hakkı
2006 Korku Müzik 5.6 3,378
2003 Aksiyon Müzik 3.5 538
2002 Korku Müzik 7.4 586

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Sesler 4.9 55,657
2000 Komedi Müzik 5.0 2,957
- Korku Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023