Giriş Kayıt
Junko Natsu

Junko Natsu (70)


Oyuncu

Junko Natsu, 21 Mart 1949 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Torakku yarô: Goiken muyô (1975) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1949
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Michiko Sakamoto
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 29 Dram Oyuncu 6.8 103
1977 28 Korku Oyuncu 6.7 241
1974 25 Suç Oyuncu 7.5 904
1972 23 Aksiyon Oyuncu 6.7 57
1971 Gizem Oyuncu    
1970 21 Aksiyon Oyuncu 6.3 288
1970 21 Oyuncu 6.6 97

Tecavüze Ugramıs Melekler
1967 18 Dram Oyuncu 7.7 1,339
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019