Giriş Kayıt
Dave Bautista

Dave Bautista (53)


Oyuncu, Yapımcı

David Michael Bautista Jr., 18 Ocak 1969 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Galaksinin Koruyucuları (2014), Galaksinin Koruyucuları 2 (2017), Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (2017), Ölüler Ordusu (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Michael Bautista Jr.
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1969
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Diğer Bir İsmi: The Animal Batista | Dave Batista | Deacon Batista
Takma İsmi: Kahn
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.9 m
8.0 (37 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 3
2023 Aksiyon Oyuncu    

Kulübeye Tıklat
2023 Korku Oyuncu    

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven
2022 53 Suç Oyuncu    

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,394
2022 Aksiyon Oyuncu 7.2 14,140

Dune: Çöl Gezegeni
2021 52 Aksiyon Oyuncu 8.0 628,159
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69

Ölüler Ordusu
2021 52 Aksiyon Oyuncu 5.7 173,063

Hırsızlar Ordusu
2021 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 42,173
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 Aksiyon Oyuncu 6.0 613
2020 51 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 31,165
2019 Aksiyon Oyuncu 7.6 84,739

Stuber - Çılgın Sürücü
2019 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 48,034

Kaçış Planı 3
2019 50 Aksiyon Oyuncu 4.4 14,915
2019 50 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,121,819
2019 Aksiyon Oyuncu 6.9 778
2018 49 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.8 13,166

Kaçış Planı 2: Hades
2018 49 Aksiyon Oyuncu 3.8 32,421
2018 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 54,248

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 49 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,073,907
2018 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,895

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 48 Dram Oyuncu 8.0 570,815
2017 48 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 7,069
2017 48 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.2 11,785
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 1,767

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 48 Aksiyon Oyuncu 7.6 680,236
2016 Komedi Oyuncu 8.6 78,114
2016 47 Aksiyon Oyuncu 5.4 5,224
2016 47 Aksiyon Oyuncu 4.8 11,556
2016 47 Aksiyon Oyuncu 5.5 22,727
2016 47 Komedi Oyuncu 5.4 46,777
2015 46 Aksiyon Oyuncu 6.8 441,501
2015 Spor Oyuncu 6.8 536
2015 46 Komedi Oyuncu 3.2 902

Soygun
2015 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 30,841
2014 Spor Oyuncu 6.1 573

Galaksinin Koruyucuları
2014 45 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,175,785
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,536
2014 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 313
2013 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 167,762
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 926

Demir Yumruklu Adam
2012 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 63,031

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 43 Aksiyon Oyuncu 3.7 8,700
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 375
2011 42 Aksiyon Oyuncu 4.3 3,579
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 26
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 661
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 158
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 193
2010 41 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,985
2009 Aksiyon Oyuncu 7.0 139
2009 Aksiyon Oyuncu 7.3 114

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 40 Dram Oyuncu 6.2 10,239
2009 Spor Oyuncu 6.4 18
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 75
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 628
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 732
2007 Spor Oyuncu 6.0 174
2006 37 Komedi Oyuncu 5.3 4,159
2005 Spor Oyuncu 7.6 628
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409
2005 Oyuncu 5.9 67
2004 Aksiyon Oyuncu 7.4 507
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 186
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,557
2002 Spor Oyuncu 8.1 31
1999 Spor Oyuncu 7.2 6,447
1993 Spor Oyuncu 7.7 9,190
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022